Bucuresti: Pas pentru proiectul trenului metropolitan!

[ad_1]

„Vom realiza un studiu de fezabilitate pentru amplasarea a zece stații, în București, în baza protocolului semnat cu CFR și aprobat astăzi în ședința Consiliului General.

Protocolul face referire la prima etapă din proiect, respectiv dezvoltarea serviciilor de tren urban pe semi-inelul feroviar de nord. 

Stațiile de oprire vor fi amplasate pe traseele Gara de Vest – Gara de Nord, Gara de Nord – Gara Obor și Gara de Vest – Gara Obor. Acestea vor fi peroane, nu gări propriu-zise, iar realizarea fiecărei stații de oprire va costa între 200.000 şi 500.000 de euro.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public a realizat deja un studiu de prefezabilitate referitor la întreaga reţea CFR din Ilfov, dar acest document nu include şi o serie de calcule economice.

La jumătatea anului 2024, CFR va şti care este planul de investiţii pentru modernizarea liniilor”.

 Anunțul a fistfăcut joi deprimarul general al capitalei, Nicușor Dan.

Articolul Bucuresti: Pas pentru proiectul trenului metropolitan! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Pieton accidentat mortal in capitala intr-o zona intens circulata
Next post Petrolul- Sepsi: „Meciul va fi unul foarte, foarte greu”! Cine prevesteste asta? Declaratie impresionanta a mijlocasului Seto!