Fonduri europene pentru restaurarea si punerea in valoare a patrimoniului istoric din comuna Drajna

[ad_1]

Șase case din comuna Drajna vor fi restaurate și aduse la starea de gospodărie tradițională cu ajutorul fondurilor europene. Este vorba de case cu valoare istorică incontestabilă, construite cu tehnici aparținând modelului tradițional, caracteristic Văii Teleajenului din sec. XVIII-XIX.

„Am semnat astăzi contractul prin care Consiliul Județean accesează, în acest scop, fonduri europene în valoare de 2,1 milioane de lei din PNRR. Sunt sigur că aceste comori arhitecturale vor permite revigorarea tradițiilor locale și vor atrage turiști prin frumusețea lor”, a scris pe pagina sa de facebook presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Articolul Fonduri europene pentru restaurarea si punerea in valoare a patrimoniului istoric din comuna Drajna a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Bust al Reginei Maria la Bucov
Next post Primaria Ploiesti: contracte in valoare de 4, 5 milioane euro pentru modernizarea sistemelor de iluminat public, aferente traseelor de tramvai