Ministrul Apararii Nationale SI-A DAT DEMISIA!

[ad_1]

„În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale.

Redau, mai jos, textul integral:

Domnului Prim Ministru al Guvernului României

Nicolae – Ionel Ciucă

DEMISIE

Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.

Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României””, a scris Vasile Dîncu luni dimineață pe contul său de socializare.

sursă foto: Facebook/Vasile Dîncu

Articolul Ministrul Apararii Nationale SI-A DAT DEMISIA! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post CCIR premiaza cele mai performante companii din Romania in cadrul Galei Topul National al Firmelor 2022
Next post La Bohème, Povestirile lui Hoffmann, Seară de Operă româno-bulgară, Peer Gynt & Carmina Burana și La Traviata, la final de octombrie pe scena Operei Naționale București