Ne-au luat „piuitul”! Ce Targ de Craciun fain au facut gospodarii din Sura Mare! (ploiesteni, ati auzit de comuna asta?!) Printre invitati, tenorul Vlad Mirita!

[ad_1]

Din 10 decembrie și până in 27 decembrie, în parcarea de la Terenul de Fotbal, într-un spațiu special amenajat, grupuri de colindători vor aduce spiritul Nașterii Domnului prin colinde tradiționale, micii producători și comercianți încântă cu preparate autentice, tradiționale, dar și cu ornamente și felurite și cu drag meșteșugite daruri de Crăciun.

De asemenea, puteți face fotografii gratuit într-un decor de poveste, iar cei mici pot participa la atelierele creative organizate de Asociația Șura Mare Culturală.

Și să știți că bătrânul Moș Crăciun!a aflat și va veni negreșit să facă bucurii pruncilor și nu numai lor, în Târgul ce-i spune povestea, la Șura Mare, hăt, în miez de Ardeal, undeva între Sibiu și Mediaș, la doi pași de legendara cetate de la Slimnic.

Printre artiștii care vor colinda se numără: celebrul tenorul VLAD MIRIȚĂ, NĂSTĂCUȚA IUGA și Grupul de colindători din Maramureș, Geanina Gavrilă, Andra şi Neluţu Hordobeţ, Diana Dicoi, Alexandru Crişca, Grupul Coral AGAPIS și mulți alții.

SÎC! Ploieștenii, oamenii aceia, neîntrecuți gospodari și păstrători de tradiții ne-au luat piuitul! Și-au făcut Târg de Crăciun și-i… FAIN!

Și au și… IESLE! (Ei, noi, ploieștenii n-avem, că suntem mai cu moț!)

Articolul Ne-au luat „piuitul”! Ce Targ de Craciun fain au facut gospodarii din Sura Mare! (ploiesteni, ati auzit de comuna asta?!) Printre invitati, tenorul Vlad Mirita! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Previous post Se costruiesc 3 spitale regionale! Vestea data de prim-ministru!
Next post AZI- Primul zbor pe cel mai nou aeroport al Romaniei