Primarul Radu Mihaiu anunta stadiul lucrarilor de la Pasajul „Doamna Ghica”

[ad_1]

Se lucrează intens pe șantierul din Doamna Ghica.

Primarul Radu Mihaiu anunță stadiul lucrărilor de la Pasajul Doamna Ghica: „Pasajul de la Doamna Ghica începe în sfârșit să arate a pod.

Primele bucăți din tablier au fost puse pe poziții. Primăria Sectorului 2 e la zi cu plățile conform protocolului pe care îl avem cu Primăria Generală. Am achitat săptămâna trecută 50% din lucrările recepționate și suntem pregătiți să asigurăm în continuare fluxul financiar așa cum ne-am asumat.

Termenul de finalizare pentru primul segment este jumătatea lunii noiembrie, dar sunt optimist că putem mai bine de atât și că la final de octombrie încheiem prima etapă din montajul tablierului.

Consider că montajul primului segment trebuie să fie un antrenament pentru al doilea care va genera mult mai mult deranj în intersecție. Pentru montajul segmentului 2 traficul în mijlocul intersecției va trebui deviat. Astfel că suntem obligați să scurtăm timpii de lucru la maximul posibil.

Deocamdată lucrările merg conform planurilor și facem tot posibilul să finalizăm cât se poate de repede pentru a elibera carosabilul, dar și pentru a fi mai aproape de încheierea acestui obiectiv de investiții.”

Articolul Primarul Radu Mihaiu anunta stadiul lucrarilor de la Pasajul „Doamna Ghica” apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Judetul Brasov-sansa maxima sa devina gazda Jocurilor Olimpice de Iarna pentru Tineret, in 2028
Next post O noua editie a Colocviului National ,,𝑪𝒐𝒓𝒆𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒂 𝒅𝒂𝒏𝒔𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒕𝒓𝒂𝒅𝒊𝒕t𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝒂𝒔𝒕𝒂𝒛𝒊”, la Busteni: de dragul Tezaurului mostenit